Welkom op de ‘Withoef aan de Heide’

Home   ›   Welkom op de ‘Withoef aan de Heide’

Kom kennismaken met ons woningdeelproject, onze bewonersgroep en onze prachtige locatie vlakbij de Kalmthoutse Heide. Maandelijks organiseren we minstens 1 activiteit op of vanuit onze plek. Iedereen welkom!

Ben je benieuwd naar de werking van ons project? Wil je graag kennismaken met een aantal bewoners? Misschien wil je zelf een project opstarten of ben je op zoek naar een plek…. De kans is heel groot dat je met heel wat praktische vragen zit dan. Wij inspireren jou graag met onze ervaring. Of misschien wil je al zo lang onze plek eens bezoeken omdat je persoonlijk iemand van onze bewonersgroep kent. Welkom!

Ben je in mei niet op onze opendeurdag geraakt omdat de afstand wat ver is? Combineer het met één van de vele troeven die Kalmthout en Heide bieden zoals een bezoek aan het prachtige Arboretum of een wandeling op de Kalmthoutse Heide.

Eerstvolgende activiteiten: Zaterdagavond 29 oktober 2022 welkom vanaf 19u tijdens ons samenhuiscafé. Zondagnamiddag vertrekt vanuit onze plek de themawandeling ‘Artiesten, anarchisten en nudisten‘.

Voor, tijdens en na de activiteiten door de Withoef georganiseerd zijn er drankjes en versnaperingen verkrijgbaar aan democratische prijzen. Onze plek is op wandelafstand (800 m) van het treinstation van Heide (een rit vanuit Antwerpen Centraal naar Heide duurt +/- 25 min). Er zijn 5 parkeerplaatsen voor de woning. Indien deze bezet zijn kan je parkeren in de Koningin Astridlaan, op 400 m.