Samenhuiscafé

Home   ›   Samenhuiscafé

Zaterdag 29 oktober van 19u tot 23u organiseren we een samenhuiscafé. Wie zin heeft in een babbel met andere geïnteresseerden rond samenhuizen, zowel co-housing als woningdelen. Wat nu eigenlijk het verschil is? Annick vertelt het je graag in geuren en kleuren. Wil je er meer over weten? Ben je zoekende? Wil je graag in contact komen met andere gelijkgestemden? Wil je weten hoe je een zoektocht begint? Wat is er nu eigenlijk allemaal qua aanbod op de markt? Hoe kan je je netwerk optimaal inzetten om dichter bij je doel te komen? Je vindt vanavond ongetwijfeld antwoord op heel veel vragen. En vooral, maak kennis met mensen die mogelijk voor jou iets kunnen betekenen in de toekomst! Het zou fijn zijn om vooraf even te laten weten dat jij graag langs komt vanavond. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@withoefaandeheide.be.

Als je toch naar Heide komt, maak er meteen een daguitstap van. Bekijk de 5 topattracties in Kalmthout, perfect bereikbaar met de trein vanuit Antwerpen en Brussel. Withoef aan de Heide ligt op 800 m van het station van Heide. Dit weekend zijn er jammer genoeg wel werken op de spoorlijn wat maakt dat we dit keer niet per trein bereikbaar zijn.

Ben je fan van een samenhuiscafé maar is Kalmthout echt te ver voor jou? Misschien is er in jouw buurt een geschikte locatie waar je samen met Annick iets op poten kan zetten. Neem gerust contact op door een mailtje te sturen..