ANS
Annick’s
Netwerk Samenhuizen


Annick’s zoektocht naar een definitieve samenhuisplek duurde meer dan 20 jaar. Ze woont sinds de zomer van 2020 met haar huisgenoten in Withoef aan de Heide → lees haar verhaal.
Ze wil vanuit haar eigen ervaring en expertise andere mensen helpen in hun zoektocht, met de opstart en tijdens het samenhuizen → bekijk haar gedetailleerde aanbod. 

Netwerk: sinds 2005 is Annick een gepassioneerd netwerker. Er gaat veel aandacht naar het ontmoeten op een andere manier en het samenbrengen van gelijkgestemden. Kennisdeling en ervaringsuitwisseling zijn heel belangrijke troeven → ontdek de activiteitenkalender.
      
Samenhuizen: alternatieve woonvorm met veel gemeenschappelijke en weinig privé ruimtes. Voor wie fan is van deeleconomie en mentaal gezond wil blijven. Wonen in gemeenschap heeft een positief effect op de gezondheid en garandeert een hogere levenskwaliteit (Rosetto effect). Het financieel voordeel is mooi meegenomen. Je wint echter veel meer dan alleen centen, ook tijd en ruimte. Je vergaart automatisch kennis, vaardigheden en inspiratie. Extra energie en gezelschap krijg je er gratis bovenop → vind meer antwoorden op vragen via de FAQ.