Air B&B

Welkom in de Air B&B van de Withoef


‘Je huis openstellen voor anderen’ is evident voor wie samenhuist. Je hebt immers gekozen voor de meerwaarden van een woning te delen. Elke huisgenoot komt graag met anderen in contact. Dit past perfect binnen de visie van Air B&B.

Met 3 bewoners van de ‘Withoef aan de Heide’ engageren we ons om samen te huizen voor een langere termijn. Heel inspirerend dus om op regelmatige basis gasten te mogen ontvangen voor een aantal overnachtingen. Zij genieten mee van de ‘thuis’ die we samen met alle bewoners gecreëerd hebben.  
  
Air B&B gasten kijken uit naar unieke accomodatiemogelijkheden  met persoonlijke benadering. Wie kiest voor ‘Withoef aan de Heide’ krijgt nog net dat ietsje meer. En dit in combinatie met de prachtige natuur van de Heide en de goede bereikbaarheid (trein, winkels en horeca) garandeert een topverblijf.

Wij verwelkomen ook mensen die interesse hebben in samenhuizen en deze woonformule gedurende een week willen uitproberen. Dankzij het verkenningspakket kan je de Air B&B kamer boeken aan de helft van de prijs.

Er zijn momenteel enkele verbouwingswerken. Dit heeft voor gevolg dat één van onze bewoners tijdelijk de Air B&B kamer bewoont. We hopen begin 2022 klaar zijn met de aanpassingen aan de woning.